Невероятни кадри: Самолетът за “Третата световна война” бе заснет от близко разстояние

Невероятни кадри: Самолетът за "Третата световна война" бе заснет от близко разстояние
В интернет се появи видео с два изтребителя пето поколение Су-57, снимани от рампата на военно-транспортния самолет Ан-12.

Благодарение на специфичната си позиция,фотографът е успял да улови наистина впечатляващи кадри на перспективните бойни машини.

На видеото и снимките, публикувани от телевизионния канал “Звезда”, се виждат бойните самолети пето поколение Су-57, които се появяват по двойки.

Видеото е направено от рампата на военно-транспортния самолет Aн-12, благодарение на което операторът на камерата успява да улови чудесни детайли.

Водещият от телевизионния канал “Звезда” посочва, че една от особеностите на новия изтребител е неговата специална окраска.

Су-57 е многоцелеви изтребител пето поколение, конструиран с помощта на технология, която го прави невидим за радарите. Самолетът е проектиран от ОКБ “Сухой”. Изтребителят може да поразява цели по въздух, земя и море.

Описвайки въоръжението на изтребителя, британски журналисти отбелязаха, че това е самолет, проектиран за “Третата световна война”.

Той може да носи ракети с обхват от 300 км, както и най-новите ракети клас “въздух-земя” и “въздух море”, които летят с хиперзвукова скорост (разбира се, става дума за ракетната система “Кинжал”). / bg.rbth.com

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!


Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.