НАЙ-СТРОГО ПАЗЕНАТА ТАЙНА НА РУСКИТЕ ВОЕННИ +ВИДЕО

НАЙ-СТРОГО ПАЗЕНАТА ТАЙНА НА РУСКИТЕ ВОЕННИ +ВИДЕО


Би Би Си повдигат завесата за свръхсекретната база Житкур !
Една прелюбопитна и фантастична история с много неизвестни !

Житкур е военна база в района на Поволжието, където очевидци понякога са наблюдавали полети на НЛО и където, както се твърди, се намира летище и подземни хранилища, в които се съхраняват заловените от руските войски тела на извънземни и техните свръх фантастични кораби.
Имат ли Руснаците инопланетянски кораби в хангарите под земята или това са само догадки ?

Зад оградите с бодлива тел, по които тече ток, на повърхността има около дузина големи хангари, в един от които се съхраняват телата на извънземни, който са били екипажите на свалените космически кораби.
Най-интересното се намира в подземията в североизточната част на базата, накъдето водят железопътни и автомобилни тунели в подземен бункер със своя собствена система за поддържане на живот и в съответствие с всички възможни предпазни мерки се съхраняват фрагменти и цели конструкции на НЛО.

Отляво са два дисковидни апарата на цивилизацията от друга планета !
Отдясно почти по цялата дължината на помещението се намира пурообразен НЛО, а далеч в ъгъла – самолетоподобният апарат !

Имат ли Руснаците извънземни технологии или това са предположения и догадки за една секретна база забулена в тайна ?

„Регистрирани стотици случай на НЛО в Русия, а това е страна с огромна територия и е нормално да имат много такива случай” казват учените уфолози !

Истината е, че всяка една от големите и напреднали икономики залагат на това да изследват и да търсят останки от НЛО и да усвоят извънземни технологии, който да дадат икономически тласък и военно преимущество на страната си !

Та и след като американците си имат такива бази и Русия не прави изключение в тази надпревара!
Не са един или двама, който мислят, че Русия има много секретно оръжия, който са били в следствие на това, че са усвоявали извънземните технологии и са ги прилагали на дела !

Но все пак затова се наричат тези бази секретни, защото това, което се случва там си остава там, а ние можем само да гадаем !


Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.