Младите опълченци положиха клетва+ВИДЕО

Младите опълченци положиха клетва Стефан Пройнов


Младите опълченци положиха клетва + снимки и ВИДЕО !
Днес на Преображение Господне младите опълченци положиха клетва пред Бог и България ! Войнски Съюз „Васил Левски“ и БНО „Шипка“ приеха в редиците си новите попълнения в своите редици !
Тържествено се заклеха да бранят родината си от врагове отвън и отвътре, да спазват законите на република България !Вижте видеото !


Loading...

Ние от wars.bg, Българският военен портал напомняме, че всеки който желае без значение на пол и религия, без значение на възраст и социален статус може да бъде в редиците на Българското опълчение стига да милее за майка България, стига да иска да спаси семейството си и родината си ! Не чакайте, влейте се в редиците на Българското опълчение, България има нужда от Вас ! Бог да пази България!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

One comment

  1. ПРЕДПОЧИТАМ ДОСТОЙНА СМЪРТ ,С ОРЪЖИЕ СРЕЩУ ВЪТРЕШНИ И ВЪНШНИ ВРАГОВЕ , И ПРЕДАТЕЛИ , ПРЕД СКОТСКО И БЕЗРОПОТНО…СЪЩЕСТВУВАНЕ – ИМАЙТЕ МЕ ПРЕДВИД !!!

Comments are closed.