Мащабни военни учения от Славянското братство

Мащабни военни учения от Славянското братство


Не една телевизия отразиха мащабните военни учения на славянското братство 2019г. От 14 до 27 Юни в Сърбия се провеждат мащабни военно тактически учения.

В ученията участват 200 бойци от Псковската въздушна дивизия, 300 сръбски и 60 белоруски войници, повече от 50 единици техника. Разиграват се и контра тактически техники. Разиграват се и десантни скокове с парашути. На 24 юни на летището в Ковин, на 50 км от Белград, предстои провеждане на демонстративни изяви, също така изложба на военна техника.

Припомняме, че тази година в Белград имаше конференция по сдружаване за Славянско обединение.

От Българска страна също имаше представители от „Приятели на Русия и православен свят“ и Български народен събор за това съобщиха от информационна агенция Булпресс.

В домът на културата в Белград имаше представители от Сърбия, Словения, Черна гора, Македония, а домакинът от Сърбия създаде братско отношение спрямо гостите.
От държавата Сърбия подсигуриха медийно отразяване и всичко нужно.

Важно уточнение „Приятели на Русия и православен свят“ и Български народен събор не са пара военни организации, а те работят в духовните и културните ценности между православните и славянски народи !


Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!

 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.