Какво е да си руски войник? Гледайте новото реалити шоу на Русия

Какво е да си руски войник? Гледайте новото реалити шоу на Русия
Руската армия остава мистерия за повечето чужденци. Разбира се, те я виждат успешно да се бори с терористите в Сирия и да марширува на Червения площад по време на ежегодния парад за Деня на Победата, но само малцина знаят точно как изглеждат руските въоръжени сили отвътре, далеч от блясъка на телевизионните камери.

За да разбие митовете и легендите за руските военни, RT Documentaryстартира ново шоу “В армията сега”.

Двамата водещи – журналистът Павел Селин и очарователната комедиантка Анна Неделко навлизат в ежедневието на обикновените руски войници.

Те живеят в казармата, ядат войнишка храна, тренират, бягат, маршируват, карат ски, стрелят и правят всичко, което руските войници трябва да правят. Без оправдания и без снизхождение!

“В армията сега” няма да ви покаже парадните войски.

Точно обратното: Селин и Неделко пътуват до най-далечните гарнизони на руската армия и се присъединяват към тайни части, готови да осигурят безпрецедентен достъп.

Ще имате възможност да се срещнете с руски миротворци във военни бази, различни от тези в Сирия – например в Таджикистан или отвъд Северен полярен кръг и много други интересни места в огромния руски пейзаж от Мурманск до Владивосток.

Павел и Ана се возят на шейна с хъскита, стрелят с картечници, седят в кабината на машини за изстрелване на многобройни ракети и дори стават кръстници на бойни кораби.

Защо жена на борда на военен кораб носи лош късмет? Трябва ли да може войникът да се облича преди да е изгоряла клечка за кибрит? Дали руските военни наистина са видели НЛО? Гледайте “В армията сега” и ще разберете.

Тук можете да намерите всички епизоди. / bg.rbth.com


Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.