Изтребител Су-35С изпълни за първи път уникални фигури от висшия пилотаж (ВИДЕО)

Изтребител Су-35С изпълни за първи път уникални фигури от висшия пилотаж (ВИДЕО)

Руското министерство на отбраната публикува в канала си в YouTube клип, посветен на възможностите на новия изтребител Су-35С.

Клипът демонстрира всички елементи на полета на Су-35С – като се започне от излитането и се стигне до фигури от висшия пилотаж.

Новата руска машина има не само невероятно възможности за маневриране във въздушен бой, но и системи за засичане на противник на разстояние от 400 км. Бойните системи на самолета могат да съпровождат едновременно 30 цели и да водят огън по осем от тях.

Су-35С може да носи до 8 тона ракети “въздух-въздух” и “въздух-земя” с различен радиус на действие.


Loading...

В момента в състава на руските ВКС има 52 изтребителя Су-35. В края на миналата година първите четири Су-35 бяха изнесени в Китай, а през близките години още 12 самолета ще постъпят на въоръжение в Индонезия.
Източник: Руски дневник

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.