Ексклузивно за войната! Главатари на “Ислямска държава” бягат от Ракка след мощен удар на Русия (ВИДЕО)

Ексклузивно за войната! Главатари на "Ислямска държава" бягат от Ракка след мощен удар на Русия (ВИДЕО)
Главатари и полеви командири на Ислямска държава масово бягат от Ракка, съобщава официалният представител на Пентагона капитан Джеф Дейвис. Той поясни, че терористите пренасят дейността си по-надолу към Ефрат, съобщава ren.tv.

Напускането на сирийския град започна непосредствено след мощен, въздушен удар на Русия. По-рано Министерство на отбраната на Русия съобщи, че стратегическите ракетоносци Ту-95МС са използвали крилати ракети за удара по бойците на Ислямска държава, разположени под Ракка.

Бомбардировачите успели да унищожат лагера на джихадистите и центъра им за подготовка. Според информация на руското военно ведомство, е унищожен и командният център на един от големите отряди на терористите.


Loading...

След бомбардировката всички руски самолети са се върнали благополучно в базите си.
Източник: blitz.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

© 2016 Wars BG Всички права запазени