Гореща точка! Израел-Сирия

Гореща точка! Израел-Сирия Прес-службата на Армията на отбраната на Израел съобщи за престрелка по границата със Сирия в четвъртък вечер. "През нощта израелски войници, действащи в анклав, близо до сирийските гранични ограждания, са засекли произведени по тях изстрели. В отговор войниците са открили огън", – се казва в съобщението. Данни за жертви от израелска страна няма, предава ТАСС. Припомняме, че в нощта на понеделник военновъздушните сили на Израел са нанесли удари по територията на Сирия.


Гореща точка! Израел-Сирия
Прес-службата на Армията на отбраната на Израел съобщи за престрелка по границата със Сирия в четвъртък вечер. “През нощта израелски войници, действащи в анклав, близо до сирийските гранични ограждания, са засекли произведени по тях изстрели.

В отговор войниците са открили огън”, – се казва в съобщението. Данни за жертви от израелска страна няма, предава ТАСС.
Припомняме, че в нощта на понеделник военновъздушните сили на Израел са нанесли удари по територията на Сирия.


Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.