ГОДИШНИ НАГРАДИ НА СПИСАНИЕ „КЛУБ ОКЕАН” ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ВМС (ВИДЕО)

ГОДИШНИ НАГРАДИ НА СПИСАНИЕ „КЛУБ ОКЕАН” ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ВМС (ВИДЕО)
На 20 декември в Адмиралтейството във Варна националното морско списание „Клуб ОКЕАН“ връчи годишните си награди за най-добрите цивилен служител, матрос, старшина, офицер и екипаж от ВМС.

Техният командир контраадмирал Митко Петев откри церемонията и отбеляза заслугите на целия личен състав на флота за успешното изпълнение на неговите задачи, оцени високо заслуженото признание, което получават определените след номинации и задълбочено обсъждане от командването и наградени от списанието кавалери на отличията в отделните категории.

Той оцени високо взаимодействието между ВМС и морското списание и благодари на всички медии за тяхната подкрепа и за информирането на обществеността за достойните дела на военните моряци.

Преди да обяви и връчи наградите на списанието неговият отговорен редактор за Варна капитан І ранг от резерва Валентин Димитров отбеляза близкото съвпадение по време на ритуала в адмиралтейството с подобни традиции на Българската морска камара (за 19-ти път награди за морски бизнес) и на Фондация „Кор Кароли“ (за 37-ми път награди за ветроходство и морска журналистика), в което съзря единството на икономиката, образованието, културата и спорта със сигурността на морска България.

Той напомни, че наградите на списание „Клуб ОКЕАН“ се връчват за 15-та поредна година, разкри тяхното съдържание и смисъл чрез петте им категории признание покрай заслужено наградените косвено да получат и всички военни моряци.
Носители на престижните награди за 2016 г. в различните категории станаха:

ЕКИПАЖ – екипажът на корвета „Бодри” с командир капитан ІІІ ранг Николай Цонев
ОФИЦЕР – капитан II ранг Петър Димитров – командир на отряд противоминни кораби
СТАРШИНА – офицерски кандидат Диян Демиров – командир на Брегови пост за радио-техническо наблюдение „Галата”
МАТРОС – старши матрос Галин Дюлев – електротехник на фрегата „Верни”
ЦИВИЛЕН СЛУЖИТЕЛ – Георги Шаламандов – старши експерт в отдел „Логистика” на Щаба на ВМС.

Индивидуалните награди са часовници, а колективната – спортно имущество, съпроводени с персонални грамоти. След церемонията наградените задоволиха интереса на медиите, направиха си обща снимка с командира на ВМС и пиха по чаша вино в компанията на отговорния им състав, присъствал на събитието.
В следващите дни в Pan.bg публикации ще бъдат посветени на всички наградени от списание „Клуб ОКЕАН” за 2016 г.

ВИДЕО:

ГОДИШНИ НАГРАДИ НА СПИСАНИЕ „КЛУБ ОКЕАН” ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ВМС (ВИДЕО) Слово на контраадмирал Митко Петев

ГОДИШНИ НАГРАДИ НА СПИСАНИЕ „КЛУБ ОКЕАН” ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ВМС (ВИДЕО) Капитан І ранг о.р. Валентин Димитров обявява наградите

ГОДИШНИ НАГРАДИ НА СПИСАНИЕ „КЛУБ ОКЕАН” ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ВМС (ВИДЕО) Капитан ІІІ ранг Николай Цонев – командир на екипажа на годината

ГОДИШНИ НАГРАДИ НА СПИСАНИЕ „КЛУБ ОКЕАН” ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ВМС (ВИДЕО) Наградените – за спомен с контраадмирал Петев

ГОДИШНИ НАГРАДИ НА СПИСАНИЕ „КЛУБ ОКЕАН” ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ВМС (ВИДЕО)Първо интервю на капитан ІІ ранг Петър Димитров

ГОДИШНИ НАГРАДИ НА СПИСАНИЕ „КЛУБ ОКЕАН” ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ВМС (ВИДЕО) Поздравление от командира за старши матрос Галин Дюлев


Loading...

ГОДИШНИ НАГРАДИ НА СПИСАНИЕ „КЛУБ ОКЕАН” ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ВМС (ВИДЕО) И на чаша вино с представителя на списанието… pan.bg

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.