Гледна точка! Ще има ли Руска военна база в България?

`
Ще има ли Руска военна база у нас?
„Приятели на Русия и православен свят“ предоставят теренът заделен за построяване на първият Българо-руски храм св.Иван Рилски за разполагане на система С – 400.

Шегуват ли се от  „Приятели на Русия и православен свят“  за това или наистина са  готови на всяка цена и с всички средства да бранят теренът  находящ се в България град София ул. „Първа Българска армия“ 92.Ще има ли Руска военна база

В имотът се веят знамената на Русия – знамето на победата и на Венецуела, както и Българското знаме !

Дали това е елемент от хибридната война, която се води или „Приятели на Русия и православен свят“ са готови на всичко да отстояват земята осветена за създаването на Българо-руска светиня? Този стратегически обект е с координати в София 42.710444, 23.341858 и всеки може да го посети и да види с очите си как се вее Руското и Българското знаме там както и знамето на победата и Венецуела !

Дали обаче Русия ще разположи ПВО система С-400 ние не знаем и няма такава официална информация, но  „Приятели на Русия и православен свят“, изказаха пред нас готовност да предоставят теренат за безвъзмездно ползване стига Русия да пожелае това!

Публикуваме снимки на терена !
Какво е Вашето мнение, възможно ли е да се случи това у нас днес ?
Трябва ли държавата да посяга на земя осветена от покойният митрополит Кирил за изграждане на първият Българо-руски  православен храм св.Иван Рилски?

И до къде са готови да достигнат хората в борбата си за справедливост?
Подкрепяте ли идеята за Руска база у нас?


Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.