Гледна точка! Николай Цонев колко струва офицерската чест?

Гледна точка! Николай Цонев колко струва офицерската чест?


Николай Цонев колко струва офицерската чест?
Колко струва офицерската чест или за честа на пагона?

Днес стана ясно, че Николай Цонев ще получи обезщетение на стойност 100 000 лева.
Причината е , че през 2010 година на 1-ви Април той бе арестуван във ВМА от служители на МВР под ръководството на тогавашния зам.-градски прокурор Роман Василев.
След това дълга битка за да изчисти името си и петната по пагонът Николай Цонев бе на 100% оневинен !
Преди година обаче Софийският градски съд (СГС) присъди на ексминистъра 50 000 лева, като прие, че доказаните морални вреди са най-вече покрай унизителният му арест.
Вредите, които той е понесъл покрай делото, по което беше окончателно признат за невинен заедно със съдия Петър Сантиров и Тенчо Попов, значително надхвърлят обичайните суми за останалите дела.

С този мотив магистратите са увеличили обезщетението за неимуществени вреди и са присъдили на Цонев 100 000 лева по делото, което той заведе срещу прокуратурата по Закона за отговорността на държавата и общините за вреди. Днес обаче името на Николай Цонев, екс министър на отбраната на република България, е чисто и той ще остане в историята като най-добрият министър на отбраната на България !


Loading...

Още повече доказал себе си като мъж на честа той отстоява своята невинност до самият край и истината възтържествува !
Ние от сайтът на wars.bg изказваме нашето задоволство и признание към един истински достоен Български офицер !
Доказал на дела, а не на думи, че честта е над всичко и всички !
Един офицер, който през 2010 година заяви: ”Аз съм български офицер и няма да падна на колене“ когато имаше пистолет опрян в тила !
Чест и почитания от нас !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.