Видовден в министерството на отбраната !

Видовден в министерството на отбраната !


Дойде видовден и в Българската армия!
Започнаха кадрови промени в армията !
След като дълго време Николай Ненчев се опитваше да назначи регистрирана проститутка на мястото на несменяемият Валентин Симеонов, шеф на търговското дружество „Снабдяване и търговия” на Министерството на отбраната, но добре че от ДАНС си гледат работата и не дадоха достъп до класифицирана информация на любовницата на Ненчев и така на практика МО бе спасено от факта да се превърне в бардак на Николай Ненчев !
Но когато се сраснете с правителство и фирми дето се казва „в канчето с меда“ няма как да останете неопетнени от голямото плюскане !

„Снабдяване и търговия” е най-апетитното дружество в МО. То от години се занимава с реализация на ненужните за армията оръжия, боеприпаси, военна техника и друго имущество.
Така всяко нещо си има начало и край и на всяко длъжностно лице му идва Коледата и както казваме идва Видовден !
„Симеонов е бил уволнен без мотиви“, крещи Ненчев от подсъдимата скамейка !
Той управлява дружеството за втори път в последните 6 години. Последно изтъргува 5 пъти по-скъпо 122-мм снаряди в сравнение с цените на сделки отпреди 7-8 г. Само за 2016 г. дружеството е продало оръжия и муниции за близо 4 млн. лв. Естествено Николай Ненчев не казва на кого е продадено това оръжие !

ВИЖ ОЩЕ ПО ТЕМАТА !

Не един или два материала доказваха, че Българско оръжие се използва от ислямска държава и техните подразделения! С българско оръжие са убивани невинни хора и не е било за музейни експонати все пак !
Били уволнени без мотиви, казват от ГЕРБ сега, а ние питаме защо не са на подсъдимата скамейка заедно с Николай Ненчев?


Loading...

Разрухата в Българската армия е на лице и е крайно време да започнат истински структурни реформи !
Крайно време е и някой да понесе отговорността за това ! Крайно време е да се върне гордостта на лицата на Българските офицери и войници !
Крайно време е армията ни да е възобновена и модернизирана и да бъде просто боеспособна !
Видовден идва за всеки, но дано армията ни се прочисти веднъж завинаги и ще завършим без да визираме имена, че е време в българската армия да има патриоти, а не чуждопоклонници и идиоти !
Ние от wars.bg Вече писахме по темата ВИЖ ТУК !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.