ВИДЕО: МО показа как екипите на Су-30СМ се готвят за “Авиадартс-2017”

ВИДЕО: МО показа как екипите на Су-30СМ се готвят за "Авиадартс-2017"
Министерството на отбраната на Русия публикува видео с подготовката на екипажа на многофункционалния изтребител Су-30СМ за участие в конкурса за професионално пилотиране “Авиадартс” в рамките на Армейските международни игри (“АрМИ-2017”), съобщи ТАСС

В рамките на цикъла “Екипаж” от МО планират да разкажат за онези, които са избрали за свое призвание интересната и сложна работа  – да защитават Родината.

Главните герои ще бъдат войниците от въздушните екипажи, корабите, отговорните за системите за ПВО и артилерията, екипите, опериращи на бронирана техника и много други.

Международният етап от конкурса “Авиадартс-2017” за първи път се провежда на територията на Китай.

В него участват около 40 екипа от Въздушно-космическите сили.


Loading...

Руските отбори участват в 8 категории и ще демонстрират умения на борда на самолетите Су-35, Су-30СМ, Су-34, Су-24М, Су-24МР, Су-25, Ту-22М3, Ил-76 и вертолетите Ка-52, Ми-28Н, Ми-35, Ми-8. / bg.rbth.com

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.