ВИДЕО: Вижте кадри от дозареждането на най-новите руски изтребители Су-35С и Су-30СМ във въздуха

ВИДЕО: Вижте кадри от дозареждането на най-новите руски изтребители Су-35С и Су-30СМ във въздухаЕлементът от полета е изпълнен при скорост от около 600 км/ч на разстояние по-малко от 20 метра между въздушния танкер Ил-78 и самолетите. Най-сложният елемент от летателната подготовка е изпълнен в състав от изтребители Су-35С и Су-30СМ на височина 5-6000 км над Липецк, съобщава ТВ "Звезда", като се позовава на руското военно министерство.   От ведомството отбелязват, че полетите са преминали на базата на Липецкия авиоцентър. Дозареждането във въздуха се осъществява при скорост от около 600 км/ч на разстояние по-малко от 20 м между въздушния танкер Ил-78 и изтребителите.  Дозареждането във въздуха е важен елемент от подготовката на летците от изтребителната и бомбардироваческата авиация, който позволява да се увеличи радиуса на бойно действие за изпълнение на задачи на отдалечено от мястото на базиране на самолетите, отбелязва life.ru.
Елементът от полета е изпълнен при скорост от около 600 км/ч на разстояние по-малко от 20 метра между въздушния танкер Ил-78 и самолетите.

Най-сложният елемент от летателната подготовка е изпълнен в състав от изтребители Су-35С и Су-30СМ на височина 5-6000 км над Липецк, съобщава ТВ “Звезда”, като се позовава на руското военно министерство.

От ведомството отбелязват, че полетите са преминали на базата на Липецкия авиоцентър.

Дозареждането във въздуха се осъществява при скорост от около 600 км/ч на разстояние по-малко от 20 м между въздушния танкер Ил-78 и изтребителите.

Дозареждането във въздуха е важен елемент от подготовката на летците от изтребителната и бомбардироваческата авиация, който позволява да се увеличи радиуса на бойно действие за изпълнение на задачи на отдалечено от мястото на базиране на самолетите, отбелязва life.ru. / bg.rbth.com


Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение на WARS.BG – Военният портал на България!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.