ВИДЕО: Бомбардировач Су-34 изстрелва ракета Х-31 и потапя кораб в Каспийско море

ВИДЕО: Бомбардировач Су-34 изстрелва ракета Х-31 и потапя кораб в Каспийско море
В интернет се появиха видео кадри, на които се вижда как фронтови бомбардировач Су-34 на военно учениe изстрелва хиперзвукова противокорабна ракета клас Х-31 и унищожава цел.

В рамките на учението авиацията на Южния военен окръг успешно елиминира целта, която представлява неприятелски кораб на полигон в Каспийско море, съобщиха медиите.

В маневрите участва авиационна група от изтребители Су-30СМ, бомбардировачи Су-24 и Су-34 и щурмовици Су-25, както и над 10 кораба и плавателни съдове на Каспийския флот.

По-рано заместник-командирът на руските ВКС генерал-лейтенант Сергей Дронов съобщи, че в началото на юли авиационна ескадрила, въоръжена със системи “Кинжал”, е провела съвместни учения със самолети Ту-22МЗ. / bg.rbth.com


Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.