Цветан Цветанов чрез ДАНС ще контролира външно разузнаване и всички информационни канали!

Цветан Цветанов чрез ДАНС ще контролира външно разузнаване и всички информационни канали!


В Народното Събрание чрез трикове и процедурни нарушения и хватки ГЕРБ – Цветан Цветанов с умелото съдействие на депутатът Димитър Лазаров успяха да въведат контрол над всички информационни канали на правителството ! Гласуваха текст, в който във всички посолства ще има назначавани хора, който ще контролират информацията, която излиза и влиза към страната ни и службите!

Забулено в тайна остана тези хора какви ще са – агенти ли, офицери ли, професионалисти или цивилни лица, контактьори ли ще са ?
Досега случайно хора извън структурите и службите не са имали достъп до такива длъжности и информация, но сега се създава направо нов отдел, който ще бъде под шапката на ДАНС !

Прави впечатление, че службата за информация към военното разузнаване си има собствени информационни канали и не е добавено в закона и от ГЕРБ направиха всичко възможно да не се добави!
Така на практика вече службата към Военното разузнаване, която не се КОНТРОЛИРА ОТ ГЕРБ бе игнорирана и елиминирана!

На практика Цветан Цветанов с доверени хора – не професионалисти ще контролира всяка информация, която влиза и излиза от страната ни! Огромна власт за манипулиране и контрол на информационните канали! Още власт се делегира като се игнорира паралелна структура, което си е страх някой да не каже истината!

Дали партньорските служби виждат това и доколко ще може да се вярва на тази информация ще преценят само те и ако практиката в средите е да се потвърждава една информация от три независими източници то Цветанов изкриви и тази реалност !
На чуждите служби им остава само едно – да вярват сляпо на най-лъжливите политици !

На практика единствената им сверка остава от медиите, които пак са контролирани от ГЕРБ и техните информационни канали!
На практика фалшивите новини се превръщат в мечтания бизнес на Цветанов и ако това не са контролирани манипулации и фалшиви новини то пропаганда му кажи!
За срамотията е, че бащата на Цветан Цветанов е бил от Държавна Сигурност, а днес той съсипа приемникът на разузнаването и контраразузнаването, защото от ГЕРБ никой не иска да ги разследва!

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.