Скръбна Вест: Почина Марат Мусин

Скръбна Вест: Почина Марат Мусин


В град Казан, Русия е починал Марат Мусин, наш приятел и колега.
Още преди няколко дни той предаваше от Сирия.
Негови журналисти се намирали в сирийския град Дума без средства на химическа защита и противогази.
Anna-News е нещо специално от живота му и той успя от малък новинарски сайт да направи една структура, която бе събрала маса талантливи и безстрашни военни журналисти за да предават и освещават истината и правдата за войната. Основателят на информационна агенция!

https://twitter.com/annanews_info/status/992814958843977728/photo/1

Журналиста е починал на 5 май по време на събиране на военно-спортни мероприятия на кадети “Съюз-2018 г. — Наследници на Победата”.

В пресслужбата на организаторите се съобщава и посочена причина за скоропостижната кончина е тромбофлебит. Инфрмационна агенция ANNA-News, е основана от Марат Мусин, официално регистриран в Абхазия през 2011 година.
От нашата Българска редакция скърбим за смъртта на нашия приятел и колега Марат Мусин.
Дълбок поклон!

 

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!

 


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.