Русия ! Су-34


Министерството на отбраната на Руската федерация ще проведе закрит конкурс за доработка на самолетите Су-34 за използване на унифицирани контейнери за разузнаване, съответният документ е публикуван на сайта за държавни поръчки.

“Министерството на отбраната на Руската федерация … обявява провеждането на закрит търг по изпълнение на дейност за обслужване, авторски и технически надзор на средствата и комплексите за въздушно разузнаване съгласно списъка, одобрен от руското Министерство на отбраната: доработката на самолетите

“Су-34 за използване на стандартизирани разузнавателни контейнери и тяхната доработка със съответните пилони”, цитира текста на документа „РИА Новости“.

Според текста на този документ е планирано да бъдат доработени четири бомбардировача. Началната (максимална) договорна цена е 256 565 871 рубли.
Изпълнителят ще бъде определен на 6 ноември тази година. Документът уточнява, че работите по трябва да приключат преди 10 ноември.

М. ГЕНОВ
Източник: Пресс-служба Минобороны РФ
Снимка: © Минобороны РФ

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.