Румен Радев: На мен професията ми е да браня България

Румен Радев: На мен професията ми е да браня България


Румен Радев: Поклон пред запасното войнство у нас!
Румен Радев с тежки думи разкъса сърцата на хиляди военни у нас!

За състоянието на армията ни, за съсипаните поделения и за един безвъзвратно загубен живот!

Тежки думи с много патос и трагедия в тях, тежки думи изпълнени с истина! Тежки думи изпълнени с чест и достойнство на пагона и силата на клетвата, която всеки един от нас е дал!

Защото възпитанието на тези мъже и жени в родолюбие и патриотизъм не се измерват с ордени и медали, а измерват се с това какви синове и внуци ще възпитат и дали ще предадат пламък на любовта към отечеството на идните! Именно тук е разковничето !

Тежко е положението на Българската армия, но по-тежко ще е в България, ако не възпитаме децата си в патриотизъм и родолюбие, ако не ги възпитаме да обичат България !

Неофициално след тържеството Румен Радев е споделил „на мен професията ми е да браня България, а на тези хора това им беше животът!
Мъчно ми е за тях, мъчно ми е за България, трябва промяна“!

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !
Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.