Преди и след НАТО!

Преди и след НАТО!


Според ЦРУ България е имала над 1 000 000 мъже готови да воюват и вижте колко техника + ВИДЕО! Българската армия преди и след НАТО!

Вижте смразяващата истина затова!
Когато цифрите говорят и генералите мълчат!

Имали сме над 300 бойни самолети последен писък на модата за времето си! Над 45 бойни вертолета и още модерни изтребители! Построени са летища и хангари за тях!

Построени са локаторни поделения и огромен брой обучени и квалифицирани кадри, които да експлоатират тази техника!
Сухопътните ни войски също са били на върхът на въоръжението си над 2000 танка и още 2000 БТР!

8 комплекса Р-400 далекобойни ракетни комплекси познати с натовското наименование СС-23 с обсег на действие 480 километра! СС-23 с възможност за поставяне на ядрени глави са би страшилището за времето си! 50 ракетни комплекса Р-300 с възможност за поставяне на ядрени глави с обсег на действие до 300 километра!

Неуточнен брой тактически ракетни комплекси Луна и СС-21 всички с обсег на действие до 70 – 80 километра и опция за поставяне на ядрени глави! 26 зенитни дивизиони въоръжени с комплексите С-200 с обсег на действие от 200 километра!

Тези комплекси са били най-съвременният щит за времето си!
Множество зенитни комплекси и ракетни обстановки с по-малък обсег на действие!
Огромна за времето си огнева мощ и много добре тренирани кадри и обслужващ персонал!

Българският флот е притежавал два ескадронни миноносеца както и с три стражеви кораба и една фрегата като добавим, че сме имали и четири подводници се превръщаме в сила в Черно море !

Да не забравяме, че сме притежавали една ракетна курвета и още четири ракетни катери и още шест торпедни катера способни да унищожат и дори атомен самолетоносач!

Черноморският ни флот е притежавал и 12 преследвачи на подводници, десетки минни заградители, множество базови и редови миночистачи и огромен брой базови десантни и обслужващи кораби!
Като добавим и бреговите ракетни комплекси и морски хеликоптерни ескадрили, десет бойни самолета и транспортни такива, военно морската ни авиация е била огромна за времето си, а морската ни граница е била най-добре охраняваната в света такава! Българската армия е наброявала над 210 000 човека според разводките на ЦРУ!

Днес имаме 17 000 човека повечето не могат да си обуят и кубинките дори! Срамно е, че нямат дори униформи, а за оръжие и техника няма да говорим! За всичко това са виновни ГЕРБ и техните коалиционни партньори! Според ЦРУ в случай на мобилизация България е била способна да извади на фронта 1 000 000 боеспособни мъже!

Запомнете тези думи по това време не имало армия нито на Балканите, нито в половин Европа, която да може да се изправи срещу Българската Народна Армия!
Днес Бойко Борисов благодари на началниците си от Брюксел и на своите спонсори от Бавария, а те също са му Благодарни за това е унищожиха Българската Армия и военно икономическият ни комплекс!
България произвеждаше оръжие и муниции, автомати и гранатомети и можеше да задоволи нуждите на не една война!

Но днес чрез множество трикове и случаят с КТБ са придобити активите на не едно такова предприятие и всичко е сведено до минимум като производство и експорт!

Някога НАТО трепереше от България, а днес нашите генерали треперят от НАТО и дори в страната ни има Американски и НАТОВСКИ войски! По времето на Варшавският договор в България нямаше руски бази, а кое налага днес Американски такива?
И така загубихме армията си, загубихме безценните кадри, в който държавата е инвестирала много пари и средства за да бъдат обучени и дееспособни! Загубихме честта си и гордостта си, и загубихме суверенитетът си по вода, въздух и земя!
на практика ГЕРБ превърнаха България в една ничия земя без охрана и отбрана, но пък построихме ограда, която след всеки дъжд се разпада!

Това е национално предателство за което осъдени няма!

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.