Преди и след НАТО!

Преди и след НАТО!


Според ЦРУ България е имала над 1 000 000 мъже готови да воюват и вижте колко техника + ВИДЕО! Българската армия преди и след НАТО!

Вижте смразяващата истина затова!
Когато цифрите говорят и генералите мълчат!

Имали сме над 300 бойни самолети последен писък на модата за времето си! Над 45 бойни вертолета и още модерни изтребители! Построени са летища и хангари за тях!

Построени са локаторни поделения и огромен брой обучени и квалифицирани кадри, които да експлоатират тази техника!
Сухопътните ни войски също са били на върхът на въоръжението си над 2000 танка и още 2000 БТР!

8 комплекса Р-400 далекобойни ракетни комплекси познати с натовското наименование СС-23 с обсег на действие 480 километра! СС-23 с възможност за поставяне на ядрени глави са би страшилището за времето си! 50 ракетни комплекса Р-300 с възможност за поставяне на ядрени глави с обсег на действие до 300 километра!

Неуточнен брой тактически ракетни комплекси Луна и СС-21 всички с обсег на действие до 70 – 80 километра и опция за поставяне на ядрени глави! 26 зенитни дивизиони въоръжени с комплексите С-200 с обсег на действие от 200 километра!

Тези комплекси са били най-съвременният щит за времето си!
Множество зенитни комплекси и ракетни обстановки с по-малък обсег на действие!
Огромна за времето си огнева мощ и много добре тренирани кадри и обслужващ персонал!

Българският флот е притежавал два ескадронни миноносеца както и с три стражеви кораба и една фрегата като добавим, че сме имали и четири подводници се превръщаме в сила в Черно море !

Да не забравяме, че сме притежавали една ракетна курвета и още четири ракетни катери и още шест торпедни катера способни да унищожат и дори атомен самолетоносач!

Черноморският ни флот е притежавал и 12 преследвачи на подводници, десетки минни заградители, множество базови и редови миночистачи и огромен брой базови десантни и обслужващи кораби!
Като добавим и бреговите ракетни комплекси и морски хеликоптерни ескадрили, десет бойни самолета и транспортни такива, военно морската ни авиация е била огромна за времето си, а морската ни граница е била най-добре охраняваната в света такава! Българската армия е наброявала над 210 000 човека според разводките на ЦРУ!

Днес имаме 17 000 човека повечето не могат да си обуят и кубинките дори! Срамно е, че нямат дори униформи, а за оръжие и техника няма да говорим! За всичко това са виновни ГЕРБ и техните коалиционни партньори! Според ЦРУ в случай на мобилизация България е била способна да извади на фронта 1 000 000 боеспособни мъже!

Запомнете тези думи по това време не имало армия нито на Балканите, нито в половин Европа, която да може да се изправи срещу Българската Народна Армия!
Днес Бойко Борисов благодари на началниците си от Брюксел и на своите спонсори от Бавария, а те също са му Благодарни за това е унищожиха Българската Армия и военно икономическият ни комплекс!
България произвеждаше оръжие и муниции, автомати и гранатомети и можеше да задоволи нуждите на не една война!

Но днес чрез множество трикове и случаят с КТБ са придобити активите на не едно такова предприятие и всичко е сведено до минимум като производство и експорт!

Някога НАТО трепереше от България, а днес нашите генерали треперят от НАТО и дори в страната ни има Американски и НАТОВСКИ войски! По времето на Варшавският договор в България нямаше руски бази, а кое налага днес Американски такива?
И така загубихме армията си, загубихме безценните кадри, в който държавата е инвестирала много пари и средства за да бъдат обучени и дееспособни! Загубихме честта си и гордостта си, и загубихме суверенитетът си по вода, въздух и земя!
на практика ГЕРБ превърнаха България в една ничия земя без охрана и отбрана, но пък построихме ограда, която след всеки дъжд се разпада!

Това е национално предателство за което осъдени няма!

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !
Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.