Помните ли, БЪЛГАРИ? Помните ли?? КЪДЕ СТЕ, БЕ, ЮНАЦИ??? Аре… Good bye, Auf Wiedersehen, Güle güle

Помните ли, БЪЛГАРИ? Помните ли как новите ни ‘приятели и съюзници’ ни ‘съветваха’, че нямаме нужда от толкова големи ВВС, които щели да бъдат излишен разход върху осакатената ни икономика? Помните ли?

Помните ли как доброволно ги нарязахме? Помните ли как ни тупаха по рамото след това и ехидно ни се присмиваха… ВИЖТЕ НИ СЕГА!!!! Вижте ни, ако все още имате очи да гледате! ПЛАЩАМЕ на чужди войски да бранят българското небе!!! Сега ни хвърлят прах в очите, че само щели да гонят нарушителите… КОИ НАРУШИТЕЛИ?

Щъркелите, които се връщат от юг ли? Гърция е на прага на война със съюзника си от НАТО за нарушаване на тяхното въздушно пространство, а ние ИСКАМЕ ДА ПЛАЩАМЕ да навлизат в нашето… това ли ни е самоуважението като народ???

Това ли,бе, пияндурници заспали??? КЪДЕ СТЕ, БЕ, ЮНАЦИ? Салоните за красота, гей клубовете? Къде сте, бе, синове на юнашкото племе, КЪДЕ?

Бодете кебапчето на виличката, не се косете… той Боко като не успя да опази българското небе, че ВИЕ ЛИ… лека нощ, големи да пораснете, че да се виждате по-лесно на камерите за селфитата! Аре… Good bye, Auf Wiedersehen, Güle güle / Димчо ДимчевФейсбук


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !
Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.