Николай Цонев: Вижте КОЙ ще е следващият министър на отбраната, ама надали !

Николай Цонев: Вижте КОЙ ще е следващият министър на отбраната, ама надали !

Вижте какво публикува на стената си във Фейсбук ексминистърът на отбраната и най-успешният министър на това ведомство Николай Цонев !
Публикуваме целият текст без редакторска намеса :

Вчера, по време на представянето на листите на ГЕРБ, партийният деец Цветанов обяви, че бившият Началник на отбраната ген. Константин Попов ще бъде Министър на отбраната и вицепремиер при следващият кабинет на Борисов.
Явно, за да бъдеш избран за Министър на отбраната от Борисов не е необходимо да си успешен професионалист и добър ръководител. Важно е да си доверен и послушен. Достатъчно е да се види какво се случи с българската авиция по време на командването на ген. Попов и как той не се посрами да погази интересите на българските военни, лишавайки ги от социалните им компенсации, само за да се домогне до постта Началник на отбраната.
Любопитно е, обаче, какви обещания е поел Попов, за да бъде посочен от Борисов за постта Министър на отбраната и, дори, за вицепремиер.
Така че приятели,
ако искате Българската армия да бъде унищожена, както ген. Попов за малко да унищожи авиацията ни,
ако искате българските военни, да бъдат лишени от всички ЗАСЛУЖЕНИ социални компенсации и да бъдат заставени да бранят Родината, докато са в невъзможност да се грижат дори за себе си,
ако искате българската отбрана да бъде използвана като разменна монета за партийни договорки и разпределяне на интереси,
то тогава на 26 март отидете и гласувайте за ГЕРБ!Николай Цонев

Ние от wars.bg публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).


Loading...

Ние от wars.bg ще си позволим да направим и нашият коментар по случая !
За да си главнокомандващ на армията на България трябва да имаш и нужните качества, умения и образования, трябва да имаш и опитът, а не е достатъчно да играеш тенис с Бойко Борисов и да се потите с него в сауната !

Както казват в една реклама ”не става само с ядене, а трябва и акъл”!

Снимка Blife.eu
Снимка Blife.eu
loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.