НИКОЛАЙ НЕНЧЕВ -ЖИВ Е ТОЙ, ЖИВ Е

НИКОЛАЙ НЕНЧЕВ -ЖИВ Е ТОЙ, ЖИВ Е


Министърът на отбраната в оставка Николай Ненчев е приет по спешност във Военномедицинска академия заради високо кръвно. Информацията беше потвърдена от източници от МО.
Междувременно военни прокурори извършват проверки в министерството във връзка с разследванията срещу Ненчев, съобщава „Труд“.
Преди седмица говорителят на държавното обвинение Румяна Арнаудова обяви, че министърът е натиснал свой подчинен да извърши престъпление по служба, като сключи неизгоден договор за ушиването на военните униформи, пренебрегвайки обществена поръчка, спечелена от друга фирма.

Това беше второто обвинение срещу Ненчев, след като беше обвинен за ремонта на изтребителите МиГ-29.
Междувременно скандал предизвика и обявена в сайта на МО продажба на терени, които в момента са частна държавна собственост под управление на военното ведомство. Файлът е именуван Obyava_taino_prodazhba.pdf. Под номер 10 е имот в „Младост 3“, София.

Началната тръжна цена за бившето военно окръжие – 11,5 декара площ с 5 сгради с обща РЗП 944 кв. м, е 791 470 лв., което означава 35 евро на кв. м. Това е около 8-10 пъти под пазарната цена на имота. Търгът е обявен на 22 ноември и е насрочен за 29 декември 2016 г.

Министър Ненчев е приет във вторник, а не днес, в болница с високо кръвно. Това заяви от ВМА Любомир Методиев.

“Състоянието на министъра е следено два дни и той днес е изписан. Както всички журналисти видяхте днес той беше в перфектно здраве и изнесе реч”, каза още Методиев.
Източник: blitz.bg

Ние от wars.bg ще допълним за Николай Ненчев усети, че идва съд и за делата му и започна чисто по мафиотски да събира набор от медицински документи, и утре адвокатът му да пледира по-лека мярка за неотклонение ! Как пък всички са здрави и когато дойде време за съд всички се разболяват?


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !
Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.