“Калашников” разработва медийна платформа за своите оръжия

"Калашников" разработва медийна платформа за своите оръжия

Оръжейният концерн създаде уебсайт с подробна информация и история на своите продукти.

Поради санкциите и трудностите, с които се сблъскват чужденците и блогърите в опитите си да се запознаят с руските оръжия, уеб разработчиците създадоха нови медийни платформи, в които да публикуват информация за военните разработки на страната.

Първата компания, която създаде подобен сайт, е концернът “Калашников” със своя “Калашников. Media“.

Изпълнителният директор на концерна Алексей Криворучко споделя, че на сайта ще представят най-новите иновации (АК-12 и АК-15, картечницата РПК-16, снайперистката пушка ВСВ и други оръжия) не само в новинарски статии, но и чрез видеоматериали на бойните тестове, които не се предоставят в други интернет платформи.

Освен това компанията казва, че ще предложи пълна информация с истории на оръжията, уроци по стрелба и отзиви от оръжейни експерти.

Частните медийни проекти се използват от бизнеса за популяризиране на услугите за потенциални клиенти по целия свят. / bg.rbth.com


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.