Израелската компания ”Рафаел” предлага модерни продукти за армията ни и коопериране

Израелската компания ”Рафаел” предлага модерни продукти за армията ни и коопериране
Израелска военна компания ”Рафаел” предлага най-новите си военни разработки за армията ни.

Освен това се предлага и коопериране с България по някои от най-модерните израелски военни проекти.

“Рафаел” е създавал и създава технологии за израелското военно ведомство. Израелската армия използва много от системите на “Рафаел”. Компанията иска да си сътрудничи с военната ни индустрия и армията ни.

Директорът в “Рафаел” Михаел Луврие представи четири от най-модерните разработки на фирмата. От фамилията Samson са продадени 5000 оръжейни  системи в целия свят. Уникални са и системите за защита на “Рафаел”. Особено известен е продуктът Trophy.

Протвотанковите ракети могат да унищожат всяка една броня на военния пазар.В момента вървят тесттове с немския танк “Леопард”. За противотанковата система Spike има договори за 20 000 ракети в целия свят. А  BNET е е дна от най-добрите комуникационни системи в света. Луврие отбеляза още, че тези четири фамилии могат да бъдат интегрирани в един продукт.

Моше Харскович, който отговаря за сътрудничеството с компаниите във фирмата, с които работи “Рафаел” посочи три области,  в които се фокусират при кооперирането.

Първата е в механичната сфера – за производство на различни резервни части и компоненти и всички технологии на производството. Другата сфера е електронната – производство на всички  електронни части,  които могат да се правят и в България.

И третата част – търсят се компании и фирми на място, които да бъдат интегратор и да са отговорни за производството на някои от подсистемите. Това “Рафаел” прави в 50 държави по света. Предлага го и на България. / frognews.bg


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !




Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.