Запасните в Благоевград влязоха в нов клуб

Запасните в Благоевград влязоха в нов клуб


Запасните в Благоевград влязоха в нов клуб

На празика на Благоевград тържествено бе открит Клуб на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва (СОСЗР). Помещението е предоставено от Министерството на отбраната.

Председателят на Областната организация на СОСЗР полковник от запаса Костадин Ушев поздрави гостите и благодари за оказаната подкрепа.

Той връчи нарочно изготвени грамоти на народния представител Атанас Стоянов, областния управител Бисер Михайлов, кметът Атанас Камбитов и заместник-областния управител Иван Стоянов.
Кметът поздрави новодомците и им обеща в най-скоро време да ги зарадва с телевизор.

3 ВМРО

В ритуала се включиха още председателят на СОСЗР генерал от запаса Златан Стойков, командирът на Бригадното командване полковник Красимир Кръстев, началникът на Военното окръжие подполковник Петър Митев, генералите от запаса Любен Петров и Любомир Василев, офицери и сержанти от запаса и резерва. Бяха дошли и представители на организациите на СОСЗР от Петрич, Банско, Гоце Делчев и Кюстендил.

За доброто настроение се погрижиха народната певица Павлина Теова и вокалния състав „Вихрен“ от Военния клуб.
Източник: otbrana.com

Ангел Джамбазки

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !
Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.