Ето кои са най-добрите разузнавачи в света (ВИДЕО)

Ето кои са най-добрите разузнавачи в света (ВИДЕО)


В конкурса „Отличници на войсковото разузнаване” на „Армейските международни игри 2016” първото място си поделиха отборите на Русия и Китай
На трето място в предварителния рейтинг са представителите на Казахстан, съобщава телевизионния канал „Россия 24”.Съревнованията протича на базата на висшето военно училище в Новосибирск.

Разузнавателните поделения в пълна бойна екипировка направиха десант с парашути от хеликоптер Ми-8. В последния от преминатите етапи бяха проверени уменията за точна стрелба по мишени с пистолет, автомат, снайперова пушка, противотанков гранатомет, както и бяха демонстрирани мятания на нож, ръчна граната и пехотна лопатка.

По-рано механиците-шофьори се състезаваха в преодоляването на препятствия за военните машини. Предстои форсиране на водна преграда и марш от 3 километра със стрелба.
Източник: blitz.bg


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.