ГЛЕДНА ТОЧКА! Руски депутат: Ако САЩ знаеха за новите ни оръжия, нямаше да дават толкова пари за ПРО

ГЛЕДНА ТОЧКА! Руски депутат: Ако САЩ знаеха за новите ни оръжия, нямаше да дават толкова пари за ПРО

Ако САЩ знаеха за новите ни оръжия, нямаше да дават толкова пари за ПРО
Уверението на САЩ, че вече разполагат със средства за борба с новите руски оръжия, е доста странно.
Така руският депутат и зам.-председател на комисията по отбрана в парламента Александър Шерин коментира изявлението на Пентагона в отговор на речта на руския президент Владимир Путин пред парламента, в която съобщи за разработените от Русия нови ядрени оръжия.

Путин обяви, че Русия е изпробвала поредица от нови ядрени оръжия, сред които задвижвани с атомна енергия крилати ракети и подводен дрон, неуязвими за прехващане от противника.
В отговор Пентагонът пък заяви, че САЩ не са изненадани от твърденията на Путин и американците трябва да са спокойни, защото страната е в пълна готовност.
бяха представени вчера, нямаше да харчат толкова пари за системи за противоракетна отбрана, които са предназначени за съвсем различни системи за въоръжение”, коментира Шерин пред РИА Новости.
Източник: cross.bg

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !
Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.