Гледна точка! Разузнаването ни НСО и ДАНС търсят Русофили

Гледна точка! Разузнаването ни НСО и ДАНС търсят Русофили


След приемането на антитерористичният закон у нас службите търсят трескаво някои Русофили за да отчетат дейност пред западните партньори и Европа. От години се усвояват средства от западните централи за борба с руската пропаганда, усвояват се грандове от фондации като „Америка за България“ и партньорски служби към НАТО и измислена хибридна война.

Няколко русофилски НПО-та имаха вътрешни проблеми и бяха с ченгеджийски номера разбити отвътре, но това не е достатъчно. Следят се всеки пост в социалните мрежи и се търси спешно някой, който да бъде арестуван и осъден за дейност против държавата, за дейност против Атлантическите ни партньори. Реално в България Руската държава няма спонсорирани НПО-та или Фондации като те не раздават грандове и не създават свой пропагандни клетки докато по разни направления се източват такива огромни средства от Янките. И така трескаво службите и изкуствено създадените пропагандни герои на арената подхранващи измислената вражда между русофили и русофоби в страната търсят да отчетат дейност.

Така е когато се взимат пари за да се борят с Русия трябва да има такава борба, но с кого е въпросът? Руската държава отдавна няма интереси у нас. Няма нито един проект свързан с Русия, които да е заплаха за НАТО или Американските интереси. Нямат нито една банка у нас, което на практика означава, че няма и търговски стокообмен, нямат и парични потоци към и от България. На практика за последните десет години абсолютно всички връзки с Русия са прекъснати – културни, икономически, духовни и религиозни дори.

Българското правителство подкрепя санкциите срещу Русия, не и народът, но народът не подписва документи, народът е в немилост и никой не го пита за нищо. Води се абсолютно измислена хибридна и пропагандна война против Русия с една единствена цел да се усвояват пари от Запада и Европа. Но Запада и Европа знаят, че техните глашатай ги лъжат и от тях се очакват конкретни действия и резултати затова и има негласна поръчка да се измисли някой или да се създаде такъв, който да бъде обвинен в едва ли не дейност против България, в сепаратизъм и дори в подготовка или готовност за тероризъм.

Болните мозъци са готови да създадат такъв сценарий за да оправдаят стотиците милиони усвоени за десетилетието на това правителство. И всичко това е за чужденците, всичко това е за да си оправдаят грандовете усвоени от Запада и Европа. Толкова е жалко, че чак е смешно. Но за жалост това е сценарий от новата Студена война.

Това една гледна точка коментар на Стефан Пройнов.

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.