Гледна точка на Тома Томов за Тръмп и диктатора Путин !

Гледна точка наТома Томов за Тръмп и диктатора Путин !


Гледна точка на Тома Томов за Тръмп и диктатора Путин !
В САЩ гледаме голям спектакъл, едно риалити шоу. Доналд Тръмп ще назначи най-мразените генерали от Барак Обама. Това е страшно интересно. Обама винаги е водил война със своите генерали. Това са Матис, Флин, Петреус, които сега Тръмп ги взема при себе си. Това каза в предаването ”Лице в лице” по БТВ журналистът Тома Томов.

Правителството на Тръмп е правителство на милиардери, но да си милиардер не винаги означава да си олигарх. Тръмп не е олигарх. Той никога не е действал чрез офшорки. Назначенията му са много интересни, особено с всички тези генерали. Хенри Кисинджър в петък е бил в Китай, а днес се среща с Тръмп. Този човек е на 93-години и прави уникални неща.

В момента Алепо е Сталинград, а тръмп може да направи втора Ялта. След като Рузвелт се е разбрал със Сталин, който е много по-голям диктатор от Владимир Путин, защо Тръмп да не го направи. Тръмп нарече политиката на Ангела Меркел катастрофа, а НАТО застаряваща организация. Идват много интересни времена. Тръмп може да се разбере и с китайци, и с руснаци. Не трябва да очакваме война, прогнозира Томов.
Източник: frognews.bg


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.