Гледна точка! Наистина няма такава държава!

Гледна точка! Наистина няма такава държава!


Наистина Слави трябва да изпее нова песен, че наистина няма такава държава!
Нямаме икономика, а имаме министерство на икономиката! Енергетиката частна, а имаме държавно министерство на енергетиката!
Населението на държавата намалява, а на депутатите не!
Напротив, имат шофьори, секретари и секретарки, и кабинети, и екипи, още разходи, ако се съкратят наполовина ще има пари за майки с деца и пенсионери !

Ако се закрият паразитните ненужни ведомства, ще има пари за бедните! Администрацията е половината за съкращение и всичко трябва да мине по електронен път или по пощата с ясни срокове за изпълнение като скъса ли се връзката между хората и администрацията и корупцията ще намалее!

Ама наистина няма такава държава, в която земеделието и животновъдството да са били на висоти, а днес да не можем да изхраним и малкото останали хора в страната ни!

Над 85% от храните се внасят, а на останалите цената им расте! Истина ви казваме „няма такава държава“, в която престъпността да е на такива висоти! Няма и друга по света с такава голяма смъртност, нали?

Можем да размишляваме по доста теми като армията започва да изпълнява и на функциите на гражданска защита!
Връщаме казармата и трудови войски и държавата почва да си строй пътищата!

Туризмът става в услуга на клиента и образованието се сформира според нуждите на отраслите !
Военно-икономическият комплекс се възражда и пари ще има, ще има за пенсионерите, а що се касае за хранителните вериги с предимство стават Българските стоки, а държавата слага мита за да брани родното производство ! Вече в цялата държава е купонна система .

Патриотизмът и родолюбието ще ни спасят, защото някой трябва да милее за тази държава докато продажни безродници ни управляват и ни разпродават на концесии и продават важните отрасли на страната, така ще е!
Наистина няма такава държава!

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.