Гледна точка! Елементи на хибридната война срещу Русия!

Гледна точка! Елементи на хибридната война срещу Русия!


Елементите на хибридната война срещу Русия са много и Европейският Съюз харчи огромни средства. В България също има крайно десни елементи, които непрекъснато подклаждат такива настроения. Русия не се меси в политиките на ЕС. Русия не налага санкции, които сама да нарушава. Русия не е казала една дума срещу България и страните в Европейският съюз и срещу кого е тази хибридна война тогава?

Последните няколко месеца имаше външна намеса срещу не един информационен портал, заяви Стефан Пройнов, като бяха свалени от информационни агенции до сайтове на граждански сдружения и на рибарски съсловия дори сайтът wars.bg бе деактивиран също, но защо и на кого пречи?

Ресурсите, които се усвояват от ЕС за хибридната война се използват от нашите политици за разчистване на лични сметки и егоцентричните лудости.

Аз лично като експерт в медийните среди не вярвам, че сайтът ribari.net или dnes-bg.org са споменали думата Русия в една тяхна публикация! Наслушахме се как Цветан Цветанов говори за хибридна война, а сега и Александър Йорданов призовава от трибуната на ЕС за такава. Чухме и от МО не един такъв коментар и на Ненчев, а сега на Каракачанов, но защо е тази омраза? Парите, които им отпуска Мария Габриел са като служебна кола, с която си вършат частна работа образно казано.

Естествено тези пари се отпускат за борба с Русия, а Русия не се бори с никого следователно няма такава война на практика. Ние от wars.bg не крием, че голям брой от публикациите ни са с проруска тематика като такива са настроенията на аудиторията ни, такива са фактите. Сайтът е с военен профил и по-скоро с образователна и енциклопедична военна тематика като ние не участваме в тези хибридни войни, но сме жертва на тях поради липса на такава война от страна на Русия и измислените герои. Хиляди публикации няколко дни бяха лишени от своите читатели.

Отпускат се милиони и се усвояват от разни НПО-та и Фондации за Евроатлантически ценности така се финансират среди, които да нагнетяват напрежение и разделение в хората като тях не ги интересува това, а тях ги интересуват технологиите и военните новости, тях ги интересуват постиженията във военната индустрия за които ние пишем. След настъпването на кризата Русия първа подаде ръка на Европа, първа изпрати хуманитарна помощ на Италия и лекари, и оборудване като това не е враждебна сила, това не е война! Хибридната война е в съзнанието на някои болни мозъци и то в България, а някой от тях са на високи постове, което е зловредно влияние не само за институциите, а и за моралът там. Спрете да се подмазвате на европейските си лидери като плюете в кладенеца от който сте пили вода. Ще видим колко Евролидери ще има в Москва на парада и тогава Александър Йорданов какво ще каже или ще мълчи позорно?

Пройнов допълни, че „ако Румен Радев отиде на парада в Москва какъв ще е коментарът на Александър Йорданов тогава“? Историята е такава и Русия освободи Европа от Фашизма с цената на милиони жертви като това е исторически факт, а не фалшива новина и никой не може да обори истината, но дали това се харесва на слугите на Сорос си е техен проблем на слугите, а не на Русия! Изказване на Александър Йорданов от трибуната на Европейският парламент на 16 януари 2020г.

https://www.facebook.com/wars.bg/videos/1355490557978632/

Той представлява Българският народ там, но не и мен, не и вас, срам и позор е това! Коментар на Стефан Пройнов за рубриката Гледна точка на wars.bg


Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!

 

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.