Германски сайт: Защо войната с Русия е гарантирано самоубийство

Германски сайт: Защо войната с Русия е гарантирано самоубийство
Германският сайт Contra Magazin смята, че военни действия срещу Русия биха били самоубийство.

Материалът, публикуван в изданието на немски език Contra Magazin защо войната с Русия е гарантирано самоубийство носи следното заглавие: “НАТО срещу Русия: Този, който мисли за война с Русия, мисли за самоубийство”.

Един много убедителен аргумент в публикацията е примерът на операционните тактически ракетни системи “Искандер-М”, които могат да носят конвенционални и ядрени бойни глави. Тези ракети са разположени в района на Калининград, което означава, че могат да пристигнат във Варшава само за 2 минути, а до Берлин – за 4 минути. Невъзможно е да ги прихванете и да ги спрете, като се имат предвид високата скорост и височината на полета им.

Западната система за противоракетна отбрана действа в стратосферата, а ракетите “Искандер” летят в мезосферата. Както се казва в гореспоменатото издание, те просто преминават през противоракетния “щит” и удрят целта.

Силата на руските оръжия не е единственият аргумент. Contra Magazin обръща внимание и на патриотизма на руските граждани.

“Русия показва, че тази форма на лоялност към родината изобщо не е остаряла”, се казва в публикацията. Изданието също така посочва, че Русия е успяла да уреди над $200 млрд. външен дълг под санкции.

Contra Magazin смята, че Тръмп и неговите сътрудници са реалисти, които вече са осъзнали, че войната срещу Русия няма перспективи. Конфронтацията е на фронтовете на търговията, но в споровете между САЩ и Русия вече не се откриват военни заплахи. / bg.rbth.com

Разберете Какво може да се очаква от модернизирания “Искандер-М” от нашата статия!

Русия модернизира “Искандер М”: Какво можем да очакваме?


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !
Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.