ВИДЕО: Дрон засне два изтребителя Су-57, маневриращи преди удар срещу вражески обект

ВИДЕО: Дрон засне два изтребителя Су-57, маневриращи преди удар срещу вражески обект

В интерент се появи уникално видео от полета на изтребителите от пето поколение Су-57, заснето от камера, поставена на безпилотен летателен апарат, по време на конкурса “Авиaдартс 2018”.

Видеозаписите публикува телевизионният канал “Звезда”. Изтребителите бяха пилотирани от пилотите-изпитатели на контруктурското бюро на компанията “Сухой” Андрей Шендрик и Игор Кругликов. В допълнение към майсторската демонстрирания, те извършиха и умело нападение над условен враг.

Су-57 е обещаващ руски многоцелеви изтребител от пето поколение. Разработен е в конструкторското бюро на компанията “Сухой” и се произвежда във фабриката “Юрий Гагарин”.

Самолетът ще влезе на въоръжение в руската армия като заместител на тежкия изтребител Су-27.

Той завърши първия си полет на 29 януари 2010 г., като се предвижда експлоатацията му да започне тази година. Изтребителят ще има свръхзвукови крилати ракети и най-съвременно оборудване. / rbth.com

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !
Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.