Българската армия призова България да се притече на помощ на кап. Петър Демиревски

Българската армия призова България да се притече на помощ на кап. Петър Демиревски
Капитан Петър Демиревски се нуждае от подкрепа за животоспасяваща операция.

Ето какво написаха от Въоръжените сили на България на страницата си във Фейсбук:

„Приятели и последователи на Facebook страницата на Министерството на #отбраната и Българската #армия нека отново заедно да отворим сърцата си, да бъдем #съпричастни и да дадем #надежда за живот на капитан Петър Демиревски, служещ в 16-та #авиобаза/ 16 Авиационна База/16 Air Base/Bulgarian Air Force!

Днес се обръщаме към вас с призив да помогнем на нашия колега капитан Демиревски, който е диагностициран с „хронична бъбречна недостатъчност IV степен“ и е поставен на хрониодиализа три пъти седмично. В следствие на тежкото му заболяване здравословното му състояние рязко се влошава и е необходима еотложна нживотоспасяваща операция. Налага се спешна трансплантация и лечение в чужбина.

Сумата, която е необходима за лечението му е 40 000 евро и е необходимо да бъде събрана до края на месец януари. Времето е дефицит за капитан Петър Демиревски!

Вярваме, че заедно ще успеем да съберем непосилната за него и семейството му сума и ще му дадем шанс за живот! Ще помогнете и ако споделите, за да достигне до повече хора!

Всеки, който иска да помогне, може да го направи на посочената дарителска сметка:

Дарителска банкова сметка в УниКредит Булбанк;

IBAN: BG55UNCR70001524454572;

Титуляр: Петър Любенов Демиревски.“

https://www.facebook.com/bulgarianmod/posts/287594356733797


Loading...

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG – Военен портал на България!

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.