България се превръща в мишена !

България се превръща в мишена !

БЪЛГАРИЯ НА ПРИЦЕЛ !

Рота от Трета бронирана бригада от Форт Карсън, Колорадо, от състава на сухопътните войски на САЩ ще бъде дислоцирана на учебен полигон „Ново село“, предаде БГНЕС.

От днес, там са настанени до 120 американски военнослужещи. Очаква се до края на седмицата в “Ново село” да бъдат транспортирани и 15 бойни машини „Брадли“, две верижни машини М 113, както и различни типове автомобилна и спомагателна техника, съобщиха от Министерството на отбраната.Американски танкове в България

Източник: clubz.bg

Какво налага такова масирано присъствие у нас като никой не дава отговор на населението нито пък това население е питано дали да има американски бази и войски в България?
Лавров определи тези действия като провокативни, но нашето външно министерство както и министерството на отбраната неглижират това като провокация, а напротив – те съдействат като по този начин изпълняват заповедите на НАТОВСКИТЕ генерали !
Дали това не превръща страната ни в евентуална мишена?


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.