БСП ОБЕЩА СИЛНА АРМИЯ НА ЗАПАСНИТЕ ОФИЦЕРИ В ГАБРОВО. ФОТОФАКТ: АТАНАС ЗАФИРОВ С ГОЛЕМИЯ БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ ДИМИТЪР ТОДОРОВ

БСП ОБЕЩА СИЛНА АРМИЯ НА ЗАПАСНИТЕ ОФИЦЕРИ В ГАБРОВО. ФОТОФАКТ: АТАНАС ЗАФИРОВ С ГОЛЕМИЯ БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ ДИМИТЪР ТОДОРОВ


Атанас Зафиров: За една силна и боеспособна армия ! Да върнем гордостта на пагона !
На 19 март БСП проведе среща със запасни офицери в Габрово.
Водачът на листата Кирил Добрев представи програмата на БСП, а Атанас Зафиров с гостуващите експерти, се включиха в дискусията по темата за сигурността и отбраната.
Атанас Зафиров пожела на своите другари и приятели да бъдат първа политическа сила в региона!
Те го заслужават!АТАНАС ЗАФИРОВ

С о.з.генерал-лейтенант Димитър Тодоров – активен ремсист, антифашист, ветеран от Втората световна война, основател и дългогодишен командващ Ракетните войски на България.
Почетен председател на клуб „Ракетни войски и артилерия Олимпий Панов”.
По рано : Ще върнем достойнството на действащите военни и офицерите и сержантите от запаса

„Ще върнем достойнството на действащите военни и офицерите и сержантите от запаса”.
Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на среща с представители на Съюза на офицерите и сержантите от резерва и запаса, Национална асоциация Сигурност, Съюз на ветераните от войните, Конфедерацията на обществените организации в сигурността и отбраната и Съюза на военноинвалидите.АТАНАС ЗАФИРОВ И КОРНЕЛИЯ НИНОВА АРМИЯТА НИ

По думите й целият сектор сигурност има нужда от преосмисляне на законодателството и запозна присъстващите с новата стратегия на левицата за националната сигурност. „Категорично сме против намесата на Турция във вътрешните работи на България. Осъждаме действията на партия ДОСТ. Тя провежда чужди интереси на територията на страната. Очакваме по-сериозна реакция на служебния кабинет относно натиска на хората от смесените региони и българските изселници в Турция преди и по време на изборите“, категорична бе Нинова.

Председателят на БСП коментира още членството ни в ЕС и НАТО. “Споделяме европейските ценности, но искаме ясно и категорично да се оценява и уважава българската позиция, а не да сме в послушание на чужди интереси и решения. Против сме решението Европа на две скорости”. Относно членството ни в НАТО Нинова поясни: „ние сме за изпълнение на ангажиментите ни към тях, но сме против Черно море да се превръща в плацдарм”. Тя беше категорична, че българският военно-промишлен комплекс трябва да се използва за модернизацията на армията.

По темата за вътрешната ни политика лидерът на БСП подчерта, че няма да има голяма коалиция.

„Това ще е върхът на политическото лицемерие. Радев спечели, защото заяви промяна на статуквото. Цялата ни програма е изградена така, че да сменим модела на управление на ГЕРБ и не може след 26 март да направим широка коалиция. Не може да излъжем хората с голяма коалиция“, категорична бе тя.

Нинова заяви, че елемент от националната ни сигурност са образованието, здравеопазването, бедността и демографската криза. Не на последно място тя се ангажира да има промяна на тези закони, които засягат ползването на военните клубове.

Източник:ПАН .БГ

Ние от wars.bg казваме, че е време да се върне гордостта на България за една силна България със силна армия !


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.