Ат. Запрянов: Всички кандидати за доставка на изтребители са фаворити към този момент

 Ат. Запрянов: Всички кандидати за доставка на изтребители са фаворити към този момент


Ат. Запрянов:
Всички кандидати за доставка на изтребители са фаворити към този момент, уточни заместник-министърът на отбраната Атанас Запрянов.

По-късно днес водена от него делегация заминава за Швеция, където ще има среща с представители на един от заявилите участие в конкурса. „Всички държави се намират на финала на подготовката на техните оферти.

Целта на тези консултации е ние отново да презентираме нашите изисквания, всеобхватността на очакваната оферта от тяхна страна, за да не губим време след отваряне на офертите след първи октомври, за да доуточняваме.
Това е. Искаме да бъдем максимално прозрачни и да подготвят качествена документация, нищо повече.

Всички са фаворити към този момент“.
Българска делегация вече посети Съединените щати в края на август, където имаше разговори и за новия изтребител. Офертите на фирмите към България ще бъдат отворени на първи октомври.

Това заяви Ат. Запрянов
Източник: БНР/ armymedia.bg

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !
Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.