Армията ни ликува

Армията ликува

Армията ни ликува !

В Българската армия има огромно задоволство от победата на ген.
Румен Радев и не остава скрито настроението на радост във войската ! Истината е, че е имало тостове с поздравления и наздравици в цялата страна ! В всички гарнизони на страната – офицери, сержанти и войници са вдигнали тостове за победата на ген. Румен Радев на президентските избори и оставката на премиера Бойко Борисов и най-вече на военния министър Николай Ненчев !

Николай Ненчев е най-слабото политическо назначение от падането на Комунизма у нас !
Той ще остане в историята на българската армия с това, че нанесе повече щети на армията ни от която и да е война до сега, само че в мирно време !

Ненчев оставка
Ненчев оставка

До тук стана известно, че са празнували в Граф Игнатиево, Карлово, Стара Загора, Варна, Смолян и в няколко десетки други поделения.
Естествено най-силно са викали победа в Граф Игнатиево където генерал Радев е не само офицер и техен командващ, а той там си остава и легенда, идол и най-вдъхновяващата личност !

Във всички гарнизони на страната офицери, сержанти и войници са вдигнали тостове за победата на ген. Румен Радев на президентските избори и оставката на премиера Бойко Борисов и най-вече на военния министър Николай Ненчев!

Празнували са в Граф Игнатиево, Карлово, Стара Загора, Варна, Смолян и в десетки други поделения. И както се казва всяко щастие е дело на нечие нещастие и сега назначенията на Ненчев се пържат на бавен огън !
И докато в България днес заваля първият сняг в армията се очаква да завалят оставки !
Земеделци, тенисисти, проститутки и какви ли не се бяха наврели в МО и е време да се почисти Българският лъв от кърлежи и всякакви паразити !

Както е приета да се казва в Армията е време за смяна на караула !
Българските офицери са обучени да оцеляват във всякакви условия и ние не се съмняваме, че всичко може и ще бъде поправено !

Затова встъпили новият президент в длъжност първото, което трябва да направи е да свика консултативният съвет по Национална Сигурност !
И веднага да постави всички неотложни въпроси със сигурността на страната ни !
В Българската армия има много въпроси за решаване !
Българската армия е гарант за сигурността на страната ни !

Както каза генерал Радев „аз съм се клел за страната ни” !


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !
Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.