Американски медии: “Терминаторите” са сред най-интересните бойни машини в света

Американски медии: "Терминаторите" са сред най-интересните бойни машини в света

Руската военна техника стана предмет на анализ на американските медии – а акцентът падна върху бойните машини за поддръжка на танкове “Терминатор”.

Така War is Boring нарежда “Терминаторите” сред най-интересните разработки на бронирана техника не само в Русия, но и в света.

Информационният бюлетин посочва, че първият вариант на “Терминатор” може и да не влиза на въоръжение, но затова пък новата версия се оказва обещаваща и дори вече е в експлоатация.

Посочва се, че БМПТ е оптимизирана за войната в градски условия.

Разполага с добра бронирана защита и подходящи оръжия, които могат ефективно да унищожават горните етажи на сгради в гъсто застроените части на града, но също така и да атакуват вражески позиции по планинските склонове.

Авторът на текста отбелязва също, че освен автоматизирани 30-мм оръдия 2А42, “Терминаторите” разполагат и други сериозни оръжия – като противотанковите ракетни системи “Атака-Т”. / War is Boring

А сега можете да видите как се правят “Терминатори”: публикуваха информация от секретните цехове на “Уралвагонзавод”!

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !
Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.