Американски вицеадмирал оцени професионализма на руската армия

Американски вицеадмирал оцени професионализма на руската армия
Командващата Шести американски флот вицеадмирал Лиза Франкети говори за професионализма на руската армия.

Тя каза, че през десетте месеца, в които е била командваща, е натрупала достатъчно опит, за да оцени работата на руснаците в Балтийско, Средиземно и Черно море, предаде РИА “Новости”.

Според Франкети “взаимодействията бяха професионални”. Като изключение американците определят “взаимодействието между въздухоплавателните средства”.

Франкети изрази надежда, че както американските, така и руските сили в международните води ще “се държат безопасно и професионално”.

През май американските медии съобщиха за прехващането на американския противоподводен самолет Boeing P-8 Poseidon над Балтийско море от руския изтребител Су-27. / bg.rbth.com

Тази информация достига до Вас благодарение WARS.BG военният портал на България!


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.