Русия представи 3 машини от бъдещето. Ще останете смаяни, когато разберете какви са (ВИДЕО)

Русия представи 3 машини от бъдещето. Ще останете смаяни, когато разберете какви са (ВИДЕО)
В Русия работят върху истинско технологично чудо. Столична компания разработва летящ мотоциклет и аеротакси, което да бъде пригодено за ползване в столицата на Русия, предаде ТАСС.

Новината съобщи Алексей Фурсин, ръководител на Департамента за наука, промишлена политика и предприемачество на Москва.

„На нашия щанд представяме редица нови технологии, като една от тях е свързана с товарен дрон. Новата компания, чието седалище е в научно-технологичния иновационен комплекс Сколково, разработи и вече тества подобен дрон.

Надяваме се, че той ще бъде пуснат в серийно производство“, каза още той в кулоарите на Международния авиационно-космически салон, който се провежда в Жуковский в Подмосковието от 18 до 23 юли.

Според експерта, технологичният звяр ще става за придвижване на хора, като това може да се случва безпилотно или чрез пилотиране.

Дронът ще може да ползва паркоместа за своите излитания и кацания.

На международното изложение в Жуковский Русия представи и всъдеход. Той може да се движи по земя, въздух и вода.
Източник: blitz.bg


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.