Марио Трайков: Повече пари за ДАР и ДАНС


Марио Трайков поиска увеличение на бюджета за службите!
Това предложение идва не от правителството, а от Марио Трайков да се впише в алтернативният бюджет на БСП на 49 конгрес на партията!
Прие се предложението на Марио Трайков по трета точка.

Да се увеличат парите за ДАР, ДАНС и НСО в раздела за бюджет. Престъпността се бори с мотивация, техника и добри заплати.
Разузнаване и контраразузнаване без достатъчен ресурс не са ефективни.

Агентура на тия две служби освен идейно са нужни и пари за вербовка. Бюджета официалния на ЦРУ е повече отколкото на България и Македония взети заедно. Затова не трябва да се стискаме за пари за спецслужбите, заяви Марио Трайков!

Ние от WARS.BG ще добавим, че службите са най-важната институция за всяка една държава и те трябва да са с приоритет, защото без тях няма държавност, няма държава и редът, и сигурността на нацията остават под въпрос на който всички знаем отговорът!


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.