Гледна Точка! Николай Цонев: Скоро няма да имаме самолети

Николай Цонев: Скоро няма д имаме самолети


Николай Цонев: Скоро няма д имаме самолети
Бившият военен министър Николай Цонев: Управляващите непрекъснато търсят начин да саботират дейността на президента
Лидерът на политическа партия „Нова Алтернатива“ и бивш военен министър Николай Цонев гостува в студиото на КОД 1-13, за да коментира мястото на България в системата на Европейската сигурност.

Наред с армията обаче Цонев зачекна и темите за проваления КСНС при Румен Радев, за драмата със закупуването на самолетите и дали има война между ГЕРБ и президента Радев.

„Управляващите непрекъснато търсят начин да саботират дейността на президента. А Консултативният съвет е провален. Премиерът Борисов закъснява с час и половина заради среща с протестиращи. Това е съзнателно, за да го унижи-Радев. А по отношения на тази конференцията, която се провежда днес за Европейската сигурност- нещата са смешни. Говори се за приоритет за европейска сигурност, а практически няма никаква грижа -нито за армията, нито за полицията, нито за хората, които се занимават със сигурността. Тази тема за европейската сигурност се претопля от 10 години насам“, обясни Цонев.

Той допълни,че в скоро време няма да бъде купен нов самолет за родната армия. Защото политиците нямат смелост да кажат какъв точно вид изтребител ни трябва.


Източник: bitelevision.com


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !
Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.