Генерал Кирчо Киров за разузнаването и мигрантите у нас!

Генерал Кирчо Киров за разузнаването и мигрантите у нас!


Генерал Кирчо Киров за разузнаването и мигрантите у нас!
Проблемът на кадровият некомплект бе изнесен на консултативният съвет по национална сигурност при президента !
Данс – 20%, ДАР – 38% и некомплекта в Армията, което общо сумарно е опасност за системата за национална сигурност на България !

Разузнаването в България !
В последните години престижът на Българската Армия е спаднал ! Всяка уважаваща държава има разузнаване !
Придобиваща, изпреварваща информация за страната ни за тероризъм е приоритет на Външното разузнаване !

Заговори се за ислямизацията на ромските квартали и той лаконично отговори, че трябва държавата и държавнически да се подходи за интеграция и образование !

Мигрантите дали са голяма заплаха за България?
Чували сме генерал Кирчо Киров с мрачни прогнози, а днес той бе отбран в думите си и нямаше критика към правителството !
Според последни данни от Войнски съюз „Васил Левски“ и от БНО „Шипка“, които патрулират по границата ни те събират информация и работят с външни централи !

Те ни алармираха, че от скоро дори нахлуват мигранти от държави, в които не само не се водят войни, но и нямат нищо общо с арабските конфликти ! Шокиращото е, че в страната ни са локализирани мигранти от Миянмар и Индия както и от Шриланка и броят процентно расте и на тези от Бангладеш. Информацията от Българското опълчение е доста тревожна и притеснителна като много нови канали и трасета има в момента според опълченските отряди и има ескалиране в момента, а правителството крие фактите за да няма паника, но истината е, че се симулира стабилност докато в страната ни навлизат стотици на ден и по суша, и по вода !

Изпреварваща информация се подава от Българското опълчение в социалните мрежи, но тя се игнорира и се неглижира от службите ни като дори службите ни цензурират и свалят информацията, защото чуждите централи също ни следят информационните потоци, казва наш източник от средите на опълченците !

От: wars.bg

 

 


Loading...

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !

loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.