Военно-политическо движение се учреди у нас +ВИДЕО

Военно-политическо движение се учреди у нас +ВИДЕО


Ново политическо движение се учреди в град Варна !
Гранд хотел „Черно море“ приюти членове, симпатизанти и общественици в морската ни столица.
Областни координатори на Войнски съюз „Васил Левски“ и БНО „Шипка“ се събраха в морската ни столица и решиха на събрание на областните координатори да си регистрират и политически орган !

Освен активното им представяне като неправителствена организация е, че вече направиха постъпки и да представят техните членове и симпатизанти във властта така както е и редно всяка група да има свои представители в Народното Събрание !
Според статистиката членовете на Българското опълчение наброяват над 70 000 в цялата страна !
И така решението бе взето след предложение на координатори на съюза и след гласуване така от щаба бяха принудени да се съгласят с желанието на своите опълченци !
По-късно това решение бе оповестено на срещата с обществеността организирана в хотел „Черно море“!

Така на практика Ръководството на двете патриотични организации натовари и своите структури по места да се заемът и с политическа дейност като изрично бе упоменато, че те не влизат във властта да бъдат част от статуквото, а напротив – целта им е да разбият досегашният модел на управление, но този път отвътре, а не с натиск отвън !

И така това ще бъде първата партия у нас, която е създадена от родолюбци готови да защитават отечеството си с всички възможни средства !
Българските опълченци, хора милеещи за родината си, влизат в дебрите на мръсното политическо пространство и възнамерявайки да легитимират своето присъствие на политическата сцена, но става ясно, че имат и голяма международна подкрепа като на срещата присъстваха световно известни имена от Германия и латинска Америка !

Всички присъстващи в пълната зала им бе разяснено, че Войнски Съюз „Васил Левски“ и БНО „Шипка“ до вчера, защитавайки границата ни, вече са преминали други граници и са станали водачи и в едно над национално движение и са пример за подражание не само в източна Европа и Балканите, а и в световна величина !
И така на Балканите се зародило движение на православните славяни, което да противодейства на други нахлуващи радикални и религиозни сили у нас!

Това е първата политическа партия у нас, която ще използва военните униформи като отличителен белег на техните членове и симпатизанти сред обществото !
Това е първата политическа партия, която често е квалифицирана заради униформите си като паравоенни, но те се самоопределят като патриоти, които искат да върнат властта в ръцете на народа без кръв по демократичен път именно за това те регистрират политически формат на който името му все още ще бъде в тайна !

Затова и те говорят за Народна Република България, защото народът е тяхното вяра, а не електоратът, не избирателите, не религията или етносът!
Народът е важен и за него сме готови на всичко, казват те !

От: wars.bg

Сайтът не носи отговорност за коментарите, който се публикуват от нашите читатели !